Descripción

La Sala L'Horta va obrir les seues portes en l'any 1995 al barri de Castellar-l’Oliveral fruit del treball i l'esforç desinteressat de tots els membres de l'Associació Cultural Grup de Teatre L'Horta. Ja des dels inicis de l'associació a mitjans dels 70, es va creure necessari que la població de Castellar-l'Oliveral comptara amb un centre de foment, exhibició i difusió cultural on es concentraren les manifestacions culturals del mateix municipi i de la resta de poblacions del voltant. D’ací sorgeix l’actual Sala L’Horta, una sala privada amb aspiració i vocació de servei públic que al llarg de 25 anys tracta de ser referència en l’exhibició de teatre infantil complementant el treball realitzat en les campanyes escolars i reforçant la seua posició com a sala d'exhibició oberta al públic en general.

La sala ha acollit gran quantitat i diversitat d'esdeveniments privats i públics des de certàmens de teatre, gal·les i presentacions fins a representacions de dansa, teatre infantil i d'adults, flamenc, concerts d'autor, monòlegs, màgia, musicals, xarrades i esdeveniments privats per a empreses i particulars.

Gràcies al fet que tantes companyies han decidit donar forma a les seues il·lusions dins de les nostres instal·lacions, Sala L'Horta ha vist nàixer molts dels millors espectacles de l'escena valenciana actual i s'ha convertit en un espai referent de creació escènica.

En l’actualitat la Sala L’Horta és la seu de la companyia resident l’Horta Teatre que des de fa 45 anys treballa pel món de la cultura i del teatre. Un espai per a la seua activitat i per a la de moltes altres companyies valencianes que utilitzen la sala com a residència teatral.

Sala L'Horta s'ubica en una localització privilegiada:
“En ple cor de l'horta de València rodejada de camps, séquies, ceberes i cavallons.
Allà on es respira la tranquil·litat que tant s'anhela en la gran ciutat i on es torna a l'essència de la vida senzilla.
Un barri un pèl peculiar fàcilment accessible amb transport privat i públic a 10 minuts del centre de València.
Un oasi dins la gran ciutat perfectament equipat i acondicionat”

Video
Ubicación

Carrer de Sant Martí de Porres, 17, Valencia, España