ATUREM LA INVASIÓ . NO ENS DEIXEM DOMINAR PEL PLÀSTIC

Atenció, emergència: Estem patint una invasió silenciosa. Fins a 12 milions de tones de plàstics van a parar als nostres oceans cada any i ofeguen els ecosistemes, provoquen danys a la fauna i entren en la cadena alimentària. Un llibre informatiu per a que els més joves siguen conscients de les conseqüències de l’ús abusiu dels plàstics. Els protagonistes d’aquest àlbum informatiu, Greta i Aldo, han descobert aquesta invasió i necessiten la nostra ajuda. És el moment de passar a l’acció! Amb aquest llibre podrem saber com va arribar el plàstic a les nostres cases fa 150 anys per facilitar-nos el dia a dia, i com la producció desmesurada i el consum indiscriminat de productes d’un sol ús està generant un perillós monstre que acabarà amb la vida al nostre planeta.

RAMIRO, EL BOXEADOR

Ramiro pertenece a la familia de los más grandes boxeadores y boxeadoras de todos los tiempos. Su sueño es ver su retrato colgado en el Muro de los Campeones y que todos se sientan muy orgullosos de él, pero hay un pequeño problema: Ramiro no quiere pegar a nadie. – Un álbum ilustrado para niños y niñas para aprender a NO utilzar la violencia. – Una historia para trabajar con los más pequeños la resolución de conflictos.

LA CIENCIA DE LA CACA Y LOS PEDOS

¿Por qué hacemos caca? ¿Qué son los pedos y los eructos? ¿Qué pasa cuando vomitamos? Descubrid las respuestas a estas preguntas y muchas otras en esta olorosa guía a la digestión Todos lo hacemos. Chicos, chicas, maestros, astronautas, reyes y reinas…