LOS BEATLES Y ELLAS. . ILUSTRADA

«Los Beatles y ellas» Es un libro sobre las mujeres que estuvieron alrededor de los cuatro músicos de Liverpool, aquellas que vivieron, se cruzaron e influyeron de alguna manera en John, Paul, George y Ringo, tanto a nivel individual como de grupo. También las que les inspiraron canciones. Jane Asher, la eterna novia de Paul, Yoko Ono son las figuras más destacadas de una galería de retratos femeninos en los que se incluyen novias, esposas, amantes, amigas, cantantes…Y madres. El libro, además de los veintiún retratos realizados por Marta Ponce, cuenta con abundantes ilustraciones de su historia y de su época, además de una discografía dibujada y comentada.

NON STOP

Els ocells, les papallones i les rates havien tocat el dos. L’herba i les fulles s’havien marcit. Les flors ja només eren un record.Els carrers i els edificis havien quedat deserts. Tothom havia marxat a la Lluna.Enrere havia restat en Vasco, que vagava per solituds ermes mentre seguia la seva ombra que, de sobte…«Non Stop» va ser un dels últims llibres de Tomi Ungerer, la prova que fins als darrers dies es va mantenir actiui creatiu. Malgrat que aparentment sembla pessimista per l’ambient apocalíptic en el qual es desenvolupa la història, aquest llegat definitiu conté un missatge d’esperança, sense deixar de reflectir el caràcter crític de l’autor. 

TOT EL QUE SAP L'ALEJANDRO

Ja n’estic tip, que els grans em diguin que no tinc ni idea de res. Així que penso escriure totes les coses que he vist amb els meus ulls i que he sentit amb les meves orelles. També apuntaré tot el que em vingui al cap cada cop que em passi o que trobi alguna cosa interessant. Per tant, quan em facin callar, trauré el quadern amb tot d’apunts de la meva vida i els ensenyaré que, per poca cosa que sigui, i tant si en tinc, d’idea, de la vida! Bé han de saber com veig les coses. Amb aquest quadern aconseguiré canviar el color espantós de les parets de casa i altres coses importantíssimes. No tindran més remei que escoltar-me. Tot el que sap l’Alejandro ja és un clàssic de la literatura infantil llatinoamericana.